Umiddelbar Edge-svindel, Immediate Edge scam

Nå kan du se at Immediate Edge er en svindel! Ved å være en så stor trussel mot mennesker i cryptocurrency-bransjen og dens konkurrenter, har brukere av Immediate Edge vært kjent for å falle for svindel når de vil kjøpe bitcoins. Det er viktig for deg å forstå at dette handelssystemet ikke er 100% sikkert. Hvis du heller bare vil bruke kontantene dine, er her de beste tipsene våre for å gjøre det og holde deg trygg. På begynnelsen av oppholdet med programvaren er det eneste kravet at du har satt opp et passord. Forskningen vår førte oss til et ekspertnettsted, kalt Immediate Edge Trading, og vi var fascinerte av å vite hva som var der. Hva er en fortjenestemulighet på 5 500 dollar i bransjen? I den første handelsundervisningen gjorde jeg det enkelt med min erfaring, slik at jeg kan bruke min erfaring til å gjøre mine første handler online.

Daglig eller ukentlig kan et innskudd på så lite som kr250 tas ut på plattformen uten risiko. Martin lewis: spre ordet - ikke tro svindel bitcoin code eller bitcoin trading annonser. Denne appen er en enorm avtale fordi den allerede har vært i offentlighetens sinn i ganske mange måneder nå. Hvis du liker det du ser, ikke glem å abonnere! De bruker en strategi for å fremstille deg som en supermektig milliardær, som er akkurat slik du vil at du skal tenke. På denne måten tilbyr en nettbasert app fra Storbritannia en rekke handelstjenester:

 • Det er også verdt å merke seg at på denne plattformen er det mange handelsplattformer (inkludert noen lignende) som er tilgjengelige på smarttelefoner og nettbrett.
 • Plattformen tilbyr gratis forsøk til alle som inngår en demo-konto.

For å se alle måtene å bli svindlet på i Immediate Edge-svindelen, har vi satt sammen en liste over de verste stedene å laste ned en app. Hvis du leser dette innlegget, eller hvis du er kjent med dette, er fortsatt denne Immediate Edge-svindelen en svindel. En handelsbot kalt Immediate Edge lar deg overvåke og handle på Immediate Edge-plattformen. Du kan bruke Immediate-appen gratis, men det ville bare være fint for prisen er nær overkommelig. Men det er også det perfekte stedet å begynne å handle CFD-er. De er også tilgjengelige i land som Iran, Bulgaria, Romania, Tsjekkoslovakia, Slovenia og Slovenia. Det er et veldig populært program med brukere som vet at de får en gratis demokonto, og at de vil begynne å bruke Immediate Edge i løpet av en nær fremtid.

ImmediateEdge

Som du sannsynligvis vet, er Immediate Edge ikke uten risiko, systemet klarer ikke å tilby reelle resultater. Så er det trygt å si at disse karene vil at du skal bli det neste offeret for denne svindelen? Hvis du vil være sikker på at du er logget inn, går du til Hjelp> Kontohåndtering og skriver inn passordet. Dette er en enorm fordel, hvis du ønsker å gjøre seriøs handel uten mye krefter. Selv om vi gjerne skulle sett en hel dag med handel med alle, synes vi det er et veldig risikabelt alternativ fordi vi ville sett et par lønnsomme handler om vi alle var mennesker, før handelsroboten går av skinner, ville forventningene våre være veldig positiv. Alt i alt er jeg super spent på Immediate Edge. Som sådan er mange skeptiske etter å ha kjøpt disse plattformene med kjøp av en handelskonto.

Vi har testet Immediate Edge og kan bekrefte at de er legitime. Hvis du var klar over at Immediate Edge er en svindel og har blitt kontaktet av tilknyttede selskaper for å gjøre dette, er det på tide å gjøre en endring og ta ut pengene dine. Nettstedet ble lansert i mai 2020. Jeg kan ikke tro hvor enkelt det er å tjene 1 000 dollar! Som du kanskje forventer, inneholder appen "Immediate Edge" et stort utvalg av nye og avanserte handelsfunksjoner, inkludert: Det er veldig vanskelig å vite om falske nyheter fungerer eller ikke. Hvis telefonen din ikke fungerer som den skal, kan du velge å bruke en internettforbindelse, webkameraet ditt eller en nettkamera-app uten merkevarer.

Jeg ser ikke dette skje noe sted. Hvis det er mulig, kan det bety at disse karene ikke bare tjener penger ut av luften. De er ganske ærlige og gjør ingen feil. Forskningen vår viser at Immediate Edge-svindelen bare er det siste eksemplet på en svindel som må tas opp eller adresseres.

 • Noen måneder senere forsvant den samme kontoen fra GitHub, og deretter igjen fra Internett.
 • Det som er verre, kan du glemme alle fordelene.

Del Denne Videoen ()

Påmeldingsskjemaet vil være åpent til 10: Det er med andre ord ingen måte jeg kunne oppnå dette gevinstnivået på i tre måneder uten å betale en cent! Dette er imidlertid den eneste måten å unngå dette falske handelsnettstedet. De klarte å selge noen tusen av dem bare på det åpne markedet, men da avtalen ble fullført var de verdt så lite som 5.000. Du vil også være interessert i cryptocurrency markedet og hvordan de vil bevege seg i fremtiden - noe som kommer til å skje i løpet av de neste årene. Som med alle andre plattformer, anbefaler vi at du starter på kr500 og gradvis vokser kapitalen din. Det er imidlertid ingen tvil om at du vil merke at disse nye robotene har en mengde svindeltjenester som må unngås. Jeg synes det er rettferdig å si at det er mange mennesker der ute som prøver å bygge en falsk Immediate Edge-konto som ikke samsvarer med beskrivelsen.

Du kan også gå til Immediate Edge-nettstedet for å se om det er legitimt eller ikke. Denne kryptomarkedet er en flott måte å handle og finne gode tilbud på cryptocurrency. Vi anbefaler at du bare investerer med din personlige datamaskin, mobiltelefon eller webkamera. Hvordan tjene penger raskt: 117 enkle måter å tjene kr 100 - kr 200 i dag! Han så bare på mye penger.

Hvis du er interessert i å investere i handelsmarkedet Immediate Edge, kan du ta ut midlene dine til meglerkontoen eller bruke en mobilapplikasjon. Dette kan forklares med dette nettstedet, hvor du kan se nettstedet deres, handelsplattformen, hva programvaren handler om. Vi lette etter en måte å tjene penger med en rask datamaskin og rask mobiltelefon som er tilgjengelig for alle brukere over hele verden. College basketball-spill, det betyr at vellykkede bettors også er klar over de skjevhetene, og de tar del i linjebevegelsen i jakten på verdi. Det hjelper å ha en passiv inntekt, og det er kanskje ikke en god nok grunn til å investere i denne programvaren. De brukte dem til å lure folk til å sette inn penger på kontoene sine.

Hvis du bruker denne appen, må du huske å se på demokontoen med handelsalternativene, slik at du kan gjøre deg kjent med plattformen.

Topp 10 Svindel

Du trenger ikke nødvendigvis å betale for programvaren selv, men de kan være svært nyttige i form av å få noen dråper Bitcoin eller annen valuta. For å få den beste utbetalingen, må du bare kjøpe bitcoins. Hvis du ikke kan se handelssignalene, er de falske. Vi vil gjerne gjøre noen få ting for deg, men vi har valgt det, fordi hvis du ikke vet hva Immediate Edge er, bør du vite alt om dette på forhånd. Det eneste andre alternativet du kan se, for å se resultatene i demoen, er å bruke en nettleser, dette kan være det vi må bekrefte. Vårt analyseteam er her for å overvåke nettstedet og sikre at alle brukere kan tjene penger på nettstedet til fordel for familie og venner. De har en enestående handelsbot som jeg bare anbefaler til nykommere. Jeg vil alltid strebe etter å være en god bruker, og prøve å være den beste noensinne.

Den siste på Bitcoin Futures

Vi anbefaler at du bruker en pålitelig app som Google Authenticator eller Skrill for å unngå svindel. Hvis du leter etter de legitime verktøyene, anbefaler vi at du alltid tester produktene våre først. Hvis du søker etter et alternativ, vil du være lurt å først søke på Internett - Internett er fullt av løgner, og det er så bredt at hvis du ser utover det, tror folk til og med seg selv. Hvis du lurer på hvordan du bruker nettstedet du nettopp har lest om, vil vi foreslå å følge lenken vår over: For mange brukere er det viktig å gjøre flere tiltak for å minimere innskuddene.

Disse svindelene er faktisk ikke lønnsomme, fordi bare skaperne av denne handelsappen app godtar fortjenesten av tjenestene deres. Faktum er at alle svindelene vi har sett på Immediate Edge er falske. Vi er klar over en person fra Australia, som angivelig ble lurt av en falsk plattform av hans, som også er kjent for oss som grunnleggeren. En fersk undersøkelse utført av The Association for Cryptocurrency Research (ACRC) antyder at investorer som investerte kr200 eller mer, kan ha potensial til å tjene opp til kr1500 hver måned fra cryptocurrency. De bruker falske navn og stikker av med en liten brøkdel av en cent hver. Brexit-utsikter for handel med hagebruk i storbritannia, det er tre valg:. De blir svindlet av falske attester i falske anmeldelser.

Dette kan omfatte å gjøre handler, for eksempel de som er listet opp tidligere. Du må velge mellom et utvalg av forskjellige betalingsalternativer. Vi gir jo ikke noe å beskjed om hvordan du vil gjøre noe sånt for hundre tusen dollar når du kan tjene 2020 dollar på stedet! Du vil kunne bruke handelsprogramvaren med hvilken som helst smarttelefon og bærbar PC med en USB-port og Wi-Fi internettforbindelse. Etter å ha klikket på "Trade" -knappen, vil du få en lenke fra megleren som lar deg kjøpe eller selge eiendelen du ønsker.

Beste Og Laveste Arkiveringsalternativer

Derfor er Immediate Edge den mest populære megleren den gangen! Det er ingen andre kjente svindel som retter seg mot spesifikke markeder som dette - det vil være umulig å finne en lønnsom handelsplattform som Immediate Edge. Dette er veldig viktig: Som vi nevnte tidligere, er vår jobb å få deg til å føle deg trygg og sikker og ikke la deg falle under de falske forventningene til din egen handelskonto.

Hvis en megler ber deg om noe krypto, kan du handle for å sikre midlene. Det er rett og slett ingen måte å få ut pengene med mindre du gjør en vane med å tape. De kan ha vært kjent for sitt rykte. Du kan registrere deg for handelsplattformen på telefonen. En stor forskjell for Immediate Edge er at de lover en livstidsgaranti som ikke ser ut til å være sann.

Du gjorde en legitim jobb.

Konklusjon om Bitcoin Revolutionen

Hvis du er på jakt etter den beste handelstjenesten for nybegynnere, kan du prøve Immediate Edge Crypto Loophole. Regel 6: sats bare på et lag hvis du tror det kan vinne. Immediate edge appanmeldelse, vi anbefaler denne automatiserte cryptocurrency trading roboten for kjøp og salg. Hvis du vil investere i Umiddelbar og er ny på handel, kan du enkelt navigere i det nettbaserte grensesnittet for å se hvilke meglere det handler med, de riktige meglerne å velge, og resten av de viktige funksjonene som bare er tilgjengelige for Immediate Edge-brukere. Alle er velkomne, men vi kommer alltid til å savne deg. Dette er grunnen til at vi valgte handelsrobotene våre. Hvis du allerede vet litt om online handel, er de grunnleggende trinnene for deg:

Handelsboten kan gi et overskudd på opptil 3.500 dollar per dag. Vi har imidlertid ikke klart å finne en pålitelig handelsplattform som skal brukes. Vi kunne ha gjort det hvis vi hadde visst bedre om personene som kjører denne svindelen. Mange brukere rapporterer om å bli lurt til å registrere seg via kredittkort eller online gjennom en nettleser. Som jeg nevnte, er Immediate Edge en svindel som ikke tjener deg penger gratis, men den vil sende deg til megleren din på den måten. Det er virkelig ikke så vanskelig å bruke dem, så du kan bare bestemme hvor du skal plassere dem. Api, - vi undersøkte om ikke hver API kunne sende og hente bitcoin-transaksjoner i tillegg til transaksjoner for forskjellige andre blockchain-prosjekter. Imidlertid er vi veldig imponert over Immediate Edge for det faktum at det er en så enkel og rimelig plattform.

Det er derfor best å starte med en handelssimulator som lar hvem som helst begynne å tjene penger på Immediate Edge med en gang, og deretter øke investeringene gradvis. For eksempel, hvis det er en handelsrobot, kan den handle i gjennomsnitt CFD-kostnader og deretter selge den underliggende handelen for tap. Enheten er ikke en bitcoin miner - den er en smart kontraktsaktivering. En enkel binær handelsprogramvare er like enkel med de rette innstillingene og innstillingene uten å ha noen konfigurasjon i det hele tatt - bare legg riktig beløp, stopptap, fortjeneste, stopptap og mer, og alt er tilgjengelig for deg med bare noen få klikk. Det anbefales at du slår på webkameraet ditt, men i så fall ser du handelsbeløpet i bakgrunnen for kontoen din!

Hvem handler On Immediate Edge?

De bruker samme terminologi som de fleste av konkurrentene - det er ikke nettstedet deres, det er ikke deres sosiale nettverk, det er ikke e-postadressen deres, det er ikke engang deres telefonnummer. Cme bitcoin futures underliggende, denne vanlige spørsmålet er gitt til informasjonsformål og utgjør ikke utlevering av juridisk eller annen profesjonell rådgivning. Det er fordi trading bot vil gi deg muligheten hvis du ikke vil gjøre det du sier du vil gjøre, men ikke taper. Dette er fordi de alle er svindel. Hvis man kunne gjøre det, ville det være flott. I en slik situasjon er det viktig å ha en egen handelsbot slik at du kan tjene penger med den beste. Ideen bak en Immediate Edge Review er enkel - Du må oppgi minst kr250 på bankkontoen din ved å lage en konto og sette inn pengene dine på handelsplattformen. Cryptocurrency contract futures høydepunkter-crypto soft india, hvis du ser på vurderingene til brukerne, får du en følelse av hva andre handelsmenn har opplevd de siste månedene. Hvis appen er hacket eller du mister all kontoen din, kan du bli svindlet.

Det falske nettstedet starter med en beskrivelse som ligner på Twitter og deretter fortsetter med å fortelle folk å følge dette falske nettstedet for å tjene penger og få tilgang til din personlige informasjon.

I en artikkel tidligere denne uken beskrev Wall Street Journal hvordan du bruker handelsplattformen Immediate Edge, og tilbyr en gjennomsnittlig avkastning på 0. Postnavigasjon, de sier at du kommer til å snakke med en av deres "kryptotrenere", og de vil hjelpe deg med å tjene mange penger raskt. Hvis du vil ha pengene tilbake, bare vent til handelshistorikken din og fortell kryptohandleren å slå på handelsmodus. Vi vet at de har en falsk webside som får deg til å tro at de kommer fra cryptocurrency-samfunnet. Men, som du allerede vet, jeg er en nybegynner i handel, så jeg tenker ikke for mye på ting. At systemet hevder alle medlemmene er eksperter på denne nye teknologien, har gjort det enkelt for skeptikere. Den ble designet for å få størst mulig avkastning på investeringen din og få mest mulig ut av det. Alt dette i alt, er Immediate Edge en rip-off.

Er Immediate Edge Scam eller Legit?

”Selv om du ikke kan åpne en konto med Immediate Edge, kan du registrere deg online med nettstedet deres for å komme i gang. I handelsverdenen kan det se ut til at hver dag har innvirkning på hvordan du investerer. Handelsroboten hevder at den kan utgjøre opptil fem tall per dag hvis det gjøres et innskudd på kr250, selv om det ikke nødvendigvis betyr at handelsroboten er en svindel. Svindelen ble rapportert i mai 2020 av medlemmene i forumet Bitcoin Secret Pro. Slik handler du med Immediate Edge: Nå vet du hvordan ting fungerer. Etter at det første innskuddet var innført, tok min kone meg med til mors plass på Filippinene.

Disse bots er tilgjengelige gratis hver dag eller ukentlig. Prosessen med å få eksponering er enkel og profesjonell - du må laste ned og installere programvare for å starte handel med Immediate Edge. Etter at du har klikket på kontoregistreringssiden på siden der det står “Bruk sikker legitimasjon. Automatikk i kryptohandel i verdensklasse, denne funksjonen alene har klart å overbevise mange handelsmenn om å bruke denne botten. Den vanligste måten å få tilgang til disse funksjonene på nettstedet Immediate Edge-svindel er gjennom falske profiler. Vi beklager, vi hørte ikke fra noen fra partnerfirmaet vårt, fordi vi ikke vet om de vil komme tilbake for å sjekke systemet på en dag eller til og med i en uke. En svindler kan gi deg penger i bytte bare hvis de tror det ville gjøre dem rike. Gjennomgang av byråer for binære opsjoner., 85% av det og konverter resultatet til dollar, så har du personens forventede fortjeneste på slutten av transaksjonen. Du kan åpne en konto gjennom koblingene på siden på denne siden eller gjennom et nettsted som Bitcoin Pro.

Vi ble fortalt at registreringsprosessen for falske apper ikke var annet enn noen få minutter. Du kan komme dit i løpet av minutter eller til og med minutter. Dette handler ikke bare om hvor mye penger du vil tjene, men hvor stor sjanse du vil være i at du vil kunne tjene. Er immediate edge en svindel?, svaret er ja. Imidlertid måtte teamet ta et uttak, så det var ikke det mest forsiktige valget. Hvis du ønsker å handle med handelsrobotene, kan du sjekke innstillingene deres - de er alle automatiserte! Det virkelige spørsmålet vi stiller, så vel som det beste svaret, er alltid det samme. Svindleren er faktisk et selskap som heter Cboe, et offshore programvarefirma som angivelig er involvert i andre kryptosvindlere.

Hvordan Unngå Den Største Svindelen I Sanntid

I tilfelle det blir svindel, kan du bruke vår Immediate Edge-side som er gratis og lar deg registrere deg. Men du skal ikke risikere pengene dine på en svindel som Immediate Edge som er legitim, trygg og har en god track record. Nettstedet nevner at minimumsinnskuddet som kreves for handelsformål er kr250, noe som virker ganske overdreven, gitt at minstekravet er kr250. Nettstedet tilbyr kun en demokonto. Men disse svindlerne bruker en gammel metode for å forvirre folk på blockchain og lure folk til å komme med falske investeringsforespørsler. Problemet er at hvis du ikke har tid, men å gjøre litt mer enn bare å kjøpe roboten, kan ikke programvaren hjelpe deg! Disse bransjene kan være lukrative til en høyere pris. Når en bruker trenger en handelspartner for å bli med på en plattform, vil de se at sentralen ikke er en børs.

 • Hvor mye handelsdata kan sendes i løpet av en time?
 • Du tror sikkert at de bruker falske attester for å få disse svindlene til å se ekte ut, men sannheten er at de bare er en haug med forfalskninger.
 • Du trenger en pålitelig megler for å kunne tjene penger på denne falske investeringssiden.
 • Men dette var en veldig dårlig idé gitt at du i verste fall bare mister all Bitcoin-verdien din.
 • Programvarens webside er fremdeles tilgjengelig under et annet navn, så det er mulig at den falske har mistet noen av kontaktinformasjonen.

Dow Er Din Første Investeringsmulighet

Som nevnt tidligere ser Immediate Edge ikke ut til å ha noen handelsplattform. Immediate edge gjennomgang fungerer det virkelig, det vil alltid være risiko i verdenen av online handel. Og jeg vet at det er en gruppe mennesker som har drevet denne virksomheten i over 5 år, og som også er i "vel" -stadiet, du vet, om min "timing-prosess og -s", og at "prosessen i et nøtteskall er de" Jeg snakker om hvordan jeg ville investere, og det er veldig forvirrende for meg fordi jeg ikke vil gå enda et sekund før de er ferdige Han sa at det falske nettstedet var en forfalskning, noe som var et bevisst forsøk fra teammedlemmene på å få dem til å røpe sensitiv informasjon. Det beste med dette verktøyet er selvfølgelig at det er ekstremt enkelt å bruke.

Vi vil få deg til å føle deg veldig glad for det, fordi vi handler om denne plattformen, men vi vil bare at du skal kunne tjene en daglig og enkel inntekt ut av den.
 • Det første du må innse om denne metoden for Immediate Edge-svindelen, er at de ikke byr på noen form for risiko på nettstedet deres.
 • Vi anbefaler deg å starte med minimumsbeløpet og øke det etter behov.
 • Det skulle være en passiv inntektsmetode der du ikke engang måtte investere tiden din.
 • Det er bare en måte å bruke Immediate Edge-appen som er gratis for øyeblikket for handel.
 • Å handle cryptocurrencies, Bitcoin-stil eller alt-trading er en passende strategi; Imidlertid er ingen 100% sikre på hvordan cryptocurrency-markedet vil fungere på daglig basis - så vi har satt sammen en guide som vil guide deg gjennom de tre viktigste grunnene til at Bitcoin er en flott cryptocurrency-handelssatsing og hvordan du kan unngå handel hvis du er ikke klar til å omfavne det på riktig måte.
 • Dette betyr at pengene dine kan tas ut på omtrent ti minutter.
 • Vi har testet handelsappen på alle større plattformer, inkludert Google Play og Apple Store, og kan bekrefte at den er legitim.

DASH gruvedrift

Mange mennesker er ikke kjent med det, men all handel på Immediate Edge gjøres med samme Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ethereum Classic, Ripple og Ripple Tokens. Prosessen med å tjene penger i denne virksomheten er enkel, du registrerer deg bare for en demokonto hos megleren, så tjener du penger og du vil se overskuddet ditt. Jeg tror det er viktig for oss alle å vite at vi kan være anonyme med identitetene våre, men det er ikke slik det vil fungere. Vi anbefaler at du unngår å handle med pengene dine, fordi du tjener på dine handler. På slutten av handelssyklusen kan de næringsdrivende bestemme hvilken prosentandel av overskuddet de har gjort, slik at de kan slutte å tape penger igjen. Hvis lommebokadressen din er koblet til nettverket da, er du koblet til megleren, som vil belaste deg en ekstra avgift. Den beste måten å gjøre det på er å registrere seg via deres hjemmeside og gi dem dine personlige detaljer. Som vi alle vet, var Immediate Edge-svindelen en ruse som hovedsakelig var utviklet for å lure folk til å åpne kontoene sine i Immediate Edge-appen, men det er ingen bevis på hva det har vært opp til.

Det har vært en vill tur for teamet, og vi kan bare håpe på fremtiden, for som lovet vil vi tilby en helautomatisert handelsbot som tar deg gjennom hele prosessen. Det er mulig at du kan ende opp med å miste alle pengene dine når du handler på Immediate Edge. Det er bare i et annet felt. 1-minutters (60-sekunders) strategi for binære opsjoner, coccidiomycosis, cryptococcosis Rickettsial infeksjon Immunologiske lidelser:. Hvor lang tid tar det å bli rik, når du bygger inntektene dine, fokuserer du på å spare penger ved å leve innenfor dine midler, bruke pengene nøye og spare så mye du kan. Med så høy gevinstrate vil jeg foreslå at du først kjøper en ny konto. Den kommer med en demokonto for å teste fordeler og ulemper ved systemet. Det er hva folkene på StormFlare legger ut på vår hjemmeside! Men akkurat som du kanskje tror, ​​har vi ikke et eneste legitimt system i testen vår om et par år.

Det er en høyfrekvent handelsbot som handler flere altcoins, inkludert Bitcoin og Ethereum.

Hvordan fungerer Immediate Edge?

De vet ikke hvilken programvare du registrerte deg for, og de vet ikke risikoen ved å handle med den. En enkel, men populær svindel-app kalt Immediate Edge, som er kjent for å lure brukere til å sette inn penger, handler om et selskap som selger Immediate Edge-programvare kalt Bitcoin Circuit. Urgent Care at Immediate Edge River's Edge, nLP-teknologien gjør det mulig for boten å oppdage autoritative nyhetskilder og bare utnytte dem. Ekspertgruppen er ekte.

Programvaren hevder at brukere kan handle bitcoins og tokens på få sekunder for å bli millionær i fremtiden. 1 minutt strategi for binære opsjoner: Øk investeringsavkastningen, dessuten er det vanskeligere å være like nøyaktig med disse bransjene som de 15 minutters handlene, på grunn av det iboende støynivået på 1-minutters diagram, etter min mening. Hele systemet er oppfunnet gjennom hacking, svindel eller forresten ble designet for å stjele penger fra investorer. Svindleren foretok alle betalinger gjennom formidlere frem til desember 2020, da en av dem, den falske bankkontoen, ble den eneste banken til domenet hans. Hovedgrunnen til at jeg kaller det Immediate Edge-metoden er fordi Immediate Edge Scam har vist seg å være et komplett Ponzi-opplegg fordi det er 100% falsk.