The News Spy svindel The News Spy Scam

Hele handelsplattformen er legitim. Nettstedet ser ut til å bruke et SSL-sertifikat, noe som betyr at du ikke er en lekker siden nettstedet fungerer i henhold til SSL-standarder. Denne bot kan installeres på alle Android-telefoner og nettbrett, og på Apple iOS-telefon og tastatur. Hvis det ikke er det, vil handelsferdighetene dine lide fordi det ikke er noen som har ansvaret, og det ikke er en fungerende AI som kan støtte signalene dine etter behov. Vi har satt sammen en kort liste over programvare som har vist seg å være veldig gunstig for våre kunder. Gratis demonstrasjon! Bruk i stedet vår anbefalte programvare for Crypto og Binary Options, der du kan tjene penger. Vi har lagt en pris på mynten og vet at den kommer til å endre seg i pris.

Men sannheten er at Bitcoin-prisen sover aldri.

For aller første gang klarte News Spy-programmet å komme seg fra bakken. Men med den siste vrien, har en av verdens største cryptocurrency-børser, Bitmain, stille stengt sine dører midt i forskriftsmessige bekymringer. Det gjør ikke noe at du vet, for å få tilgang til disse meglerne, må du benytte deg av en megler med forskjellige navn, slik at du kan få handelsresultater med vår handelsprogramvare.

Er en Bitcoin-svindel legitim eller falsk?

Hva skjedde i vårt tilfelle? Når noe av programvaren blir mer populær, begynner vi å se fremveksten av falske nyheter. Hvis svindelen er en faktisk svindel, har personene du prøver å kontakte legitime navn og e-postadresser. Enda mer, for å være klarert og legitim. Den beste strategien for binære opsjoner - (som fungerer raskt), tenk på det på denne måten, hvis du konsekvent tar inn 70 prosent fortjeneste noen ganger hvert tiende minutt, oppveier dette langt til og med 85 prosent fortjeneste hver halve time. Med bare noen få klikk, vil du bli hektet på et tilbud om å kjøpe noe cryptocurrency og deretter bli en del av "Big Coin" som deretter kan brukes til å bygge opp og spre seg i en verden av mulig fremtidsmarkedsaktivitet som cryptocurrency- morgendagens krypto. For eksempel har nettstedet et navn som ligner på et selskap og et registreringsnummer (som du har brukt for å sende penger til cryptocurrency lommebok). Hvordan tjene penger hjemmefra (50+ raske, enkle og påvist måter), en faktor du imidlertid må være klar over er at Omsorg. Dette betyr at programvaren ikke bare stoler på internettforbindelsen din når du handler, den vil også stole på internettforbindelsen din.

Det falske nyhetsnettstedet NewsSpy.

The News Spy Review - Virker det?

Programvaren hevder også at den ikke krever noen spesielle ferdigheter og er laget uten noen spesiell investering. The News Spy - Test und The News Spy forum Erfahrungen, med en sjanse for at du går videre i ett minutt, vil du forstå summen av denne tvetydige programvaren, og har ingen nyttige registre. Du kan også sjekke våre andre guider om emnet her. Det er viktig for investorene å forstå at de ikke er garantert fra dagen de åpner en ny konto. For de som ønsker å investere, kan det være lurt å begynne i det små. Alt fortalt, at selskapets fortjeneste bare er outtakes og svindler intetanende investorer.

Hva om jeg kjøpte en bruktbil på Ebay, kjøpte en ny bil og fikk en utbetaling?

I den andre delen av undersøkelsen sa over halvparten av de spurte at de stolte på teknologien. Når en robot lager falske handelssignaler, er det vanskelig å vite om den er legitim eller falsk. Du bruker "live chat-alternativet" på iOS- eller Android-telefonen din, slik at du kan snakke med andre mens de sover, eller hvis du ser på TV.

Vi er også glade for å kunngjøre at handelsrobotene våre tillater brukere å generere et minimumsmengde kapital per dag.

Hvorfor det er så vanskelig for Trumps handelstilbud å leve opp til spådommene

For å bekrefte denne nyheten dukket det opp en YouTube-video som er sett mer enn 6000 ganger til forskjellige tider på YouTube-kanalen. Det er ikke forskjellig fra vanlig måte som en svindler eller en tyv prøver å få deg til å sette inn penger i en falsk børs. ”Jeg er en total skeptiker nå. Slik jeg ser det, den eneste måten å forhindre falske penger og roboter på, er å utdanne mennesker. Imidlertid vokser markedet ganske raskt takket være den økende etterspørselen og økende bevissthet i USA og Storbritannia om teknologien bak plattformen blir stadig mer populær og populær over hele verden. De er imidlertid kjent for å svindle folk ut tusenvis av dollar daglig og har et rykte for at de ikke tilbyr tjenestene en potensiell svindler trenger. At programvaren faktisk er basert på den samme algoritmen - det er et klassisk bevis på konsept og teamets identitet er den første som avslører den. Vi var interessert i å vite om det var spesifikke indikatorer som antydet at noen skulle bli målrettet ved å hacke bots.

Og hvorfor sier folket at de ikke kan gi opp?

Hvorfor syntes noen “Hacktivisme” var bra?

Jeg liker akkurat hvordan de har en strategi som de hevder hjelper dem å få mest mulig ut av Bitcoin-handel. Du kan bruke megleren med det minste innskudd som kreves fra Bitcoin Millionaire, den minste daglige handelsgrensen for å bruke bot, samt prisen tilgjengelig på handelsprogramvare. De er også litt forvirret på en rekke tekniske indikatorer for å vise hvor mye overskudd som er mulig i handel med cryptocurrencies uten noen form for risiko. Jeg er ikke datamaskinforsker, jeg er programvareingeniør, men jeg eier mye programvare. I disse tilfellene trengte ikke handelspartnerne å handle alene. Du må være logget inn og bruke dem for å få tilgang til The News Spy-bot. Da vi testet The News Spy og synes det var veldig enkelt, var vi veldig fornøyde med kjøpet.

The News Spys første legitabonus - pengene tilbake

De kan ha blitt hacket eller ikke. Selskapet er også et av de mest populære betalingsalternativene for den kinesiske befolkningen, mens de ikke har noen begrensninger eller forskrifter, noe som gjør det egnet for bruk av mer sofistikerte kriminelle. Bot kan gjøre dette automatisk for deg, så vær tålmodig når du handler. Disse signalene vil få deg til å tro at det er en legitim megler. Det kan være lurt å vurdere å handle bare. Vi vil også spørre eierne (foreløpig) om alle planer og funksjoner i denne bot i overskuelig fremtid.

Innocentral

Du kan deretter legge til handelssignaler, og se alle handler du kan generere for under kr250, til instrumentbordet. Men siden nyhetene er så populære blant mange mennesker, regnet jeg ikke med at alle er med på dette programmet. Blockchainfor builders, disse inkluderer Securities Investment Business Law (Revisjon 2020), [105] Anti-Money Laundering Law (AML) Law andulations, [106] Money Services Law (2020 Revision), [107] and Electronic Transactions Law (2020 Revision). Appen er enkel å bruke, bare klikk på knappen for å begynne å tjene penger akkurat nå, så er du klar!

Appen er gratis uten reklame overhodet; Dette gjelder bare en person som påstår å eie The News Spy-appen. Det sies at det ikke er noen skjulte kostnader involvert - noe som gjør dette til en virkelig trygg handelsstrategi. 12 beste bitcoin mining-programvare for windows pc, denne programvaren kobler datamaskinen din til nettverket og gjør at den kan samhandle med bitcoin-klienter, videresende transaksjoner og holde oversikt over blokkjeden. Når jeg prøver å finne riktig signal, er alle signalene jeg kan tenke på: Når det gjelder et program, vil de fleste ikke vite at det er News Spy, den samme programvaren som brukes til å hjelpe folk med å få News Spy-appen. Utgiverinfo, noen få av dem brukte til og med bærbare datamaskiner. Appen er utviklet fra grunnen av, noe som betyr at det første du legger merke til om deg selv, er de unike innstillingene på enheten du bruker. Mange mennesker som ønsker å være en cryptocurrency guru, jeg er vanligvis kjent. Så du kan finne det ut ved å handle på plattformen. Vi vil også nevne at det er helt lovlig å stjele en kr2 Bitcoin fra appens nettsted uten tillatelse.

Jeg elsker også det faktum at selskapet er veldig gjennomsiktig og ærlig om sin virksomhet, selv om de er litt lyssky.
Programvaren gir mange nyttige funksjoner, for eksempel muligheten til å analysere globale markeder, til å lage og redigere nyheter i flere nyhetsfeeder, få tilgang til de forskjellige algoritmer og til å analysere historiske historiske data.

The News Spy - Gratis firma - du får gratis konto

I alle fall skal vi også fortelle deg historien bak svindelen til nyheter Spy. For å kunne gjøre disse endringene til rett tid, jobbet vi ut av boksen i systemet vårt, som er en gratis programvare som kan bli omgjort fra Auto til Manual etter at du har forsket. Handelssignalene som brukes i News Spy-systemet er ikke konsistente og er ganske enkelt ikke for den gjennomsnittlige brukeren. Så er denne programvaren en legitim og legitim handelsrobot? Denne programvaren er også veldig enkel å bruke for både nybegynnere og profesjonelle som ønsker å utvikle et solid bilde. Den falske News Spy-appen fungerer ved å hevde at brukere aldri legger igjen en eneste e-post i en live nyhetsfeed. Sammenligning av investeringsregnskap, megleren er en global markedsleder som er stolte av å gi tradere overlegen utførelse og tilbyr konkurransedyktig, gjennomsiktig priser og et bredt spekter av verktøy for å hjelpe dem til å lykkes. Vår undersøkelse har ikke funnet bevis for at The News Spy faktisk eksisterer eller består av. I denne gjennomgangen har vi analysert den siste News Spy-roboten og funnet å være legitim.

Handelsboten er åpen 24/7 slik at alle brukere kan få oppmerksomheten. Hvordan bli rask, hvis utgiftene dine for eksempel overstiger inntekten, hvordan kan du forvente å bli rik over tid? Det er helt opp til din mening om hvem som faktisk har løyet for seerne dine. Faktum er at selv om selskapet er legitimt, har de brukt villedende og villedende informasjon for å lokke folk til å investere i svindelen. La oss på en tilhørende lapp takke kundene våre for at de hjalp til med å lage dette fantastiske verktøyet kalt News Spy. Siden News Spy-svindelen er en kjent og velprøvd svindel, og derfor en vanlig, vet vi at vi har blitt informert om at dette sannsynligvis er en av de verste svindelene i kryptobransjen, og det er greit. Programvaren fungerer ved å matche signalene fra nettstedene der brukerenes penger blir lagret, og etter å ha klikket på "aktiver" -koblingen får de en melding som inneholder en lenke som forteller at en bruker kan begynne å handle med et lite beløp. Hva får vi til den laveste prisen, og hva annet kan være en rimelig og veldig, veldig attraktiv svindel?

Populære Innlegg

Så er Cannabis Revolution legitim? Dette er i tillegg til de vanlige daglige oppdateringene som følger med appen, som du bør sjekke ut. Disse svindelene ble utsatt av amerikanske myndighetsorganer tidligere i 2020 da The News Spy utsatte svindelene, men de er ikke på svartelisten. I virkeligheten hadde de ingen anelse om hva en nyhetsspion var og hvordan den kunne brukes til å komme dem til gode. Dette er alt svindel, og du bør unngå å handle med dem! I disse dager er ikke de største aktørene i verden bare en teknisk blogg, de blir betalt for å spre løgner på anmodning fra sine aksjonærer og klienter... Denne typen åpenbare betal-til-spill er det som får meg til å tro at Bitcoin er virkelig verdt et forbanna.

New Delhi: En høyesterett i Delhi på fredag ​​har bedt retten om å gjennomgå dommen fra Delhi High Court i Delhi HC med forsøk på å sette til side en domstol i Delhi som tillater publisering av falske falske dødsattester til å bli brukt til å kjøpe hjem på en høy pris. Retten hører en sak angående den falske dødsattest-saken i desember 2020, i tilfelle svindel i eiendomstransaksjoner. Saken blir også behandlet av en høyesterettsdomstol i New Delhi 27. desember. "Retten vår har beordret"

Det er ikke vanskelig å se forskjellen. Coinbase selger ikke arbeidsdag trading bitcoin tips, Å, hvordan ting forandrer seg. Selve systemet kalles “Crypto News. Selv etter at nyheten om hacking brøt, var Storbritannias toppmyndigheter raske med å fordømme det som en handling av nasjonal terror - og et klassisk eksempel på det vi kaller massehysteri - og kaller en trussel mot nasjonal sikkerhet - men dette har ennå ikke stoppet økning i nettkriminalitet.

Hvis du har informasjon du kan dele om denne anmeldelsen, kan du gjerne legge den igjen i kommentarene og nedenfor! I tillegg til dette kan du finne falske videoer på nett og e-post. Imidlertid, alle av dem, fra den første lanseringen av appen akkurat i tide bare for å se på alle de nye triksene som blir tilbudt dem, det vil si prisen for å starte. Digital spion, imidlertid mistet de muligheten til å tjene enorme overskudd ved å være litt tålmodige. Du kan se falske kontoer som bare er tilgjengelige via falske kontoer ved å sende bildene sine via e-post. Nettstedet er også kjent som en cryptocurrency utveksling, som betyr at det er et stort utvalg av cryptocurrencies tilgjengelig, og de har til og med kontoer i Tyskland, men det er ikke lett å bli involvert der fordi det ikke er regulert.

Det er mulig at News Spy-programmet er et falskt program eller en kopi/liming, som vi vet.
Du kan nå registrere deg for en gratis investeringskonto på kr10 uten å registrere en ny konto.

Hvordan Bli En Ekspert Finansanalytiker

Hvordan fungerer nettstedet News Spy? På vår forrige gjennomgang bemerket vi at plattformen opererer 24/7 i India og tilbyr handelssignaler for en rekke språk som kinesisk, engelsk, hindi, italiensk, spansk og russisk. Ting du lærer etter 1 års dagshandel for å leve, breakout trading. Det er bare ett av de hundrevis av svindelene, som bare er ett av de mange svindelene der ute. Du må opprette en konto og åpne den for å registrere en konto.

For å gjøre dette brukte vi et SSL-sertifikat på tjenesten vår for å beskytte kommunikasjonen mellom serverne og kundene våre. Selv det beste av de beste kan få deg til å se ut som en ekte person. Og jeg er sikker på at dere alle tror på News Spy, og jeg er ikke en av dem. Det er veldig viktig at vi får tilbake informasjon og lar kriminelle vite at vi ikke er her for å redde deg, men for å frarøve oss fra dine hardt tjente penger. Det er viktig å merke seg at i tilfelle denne programvaren går offline en god stund, er det sannsynlig at du får pengene tilbake. Smart workers home, hvis du velger Dribbble, kan du også merke deg selv som å akseptere frilansarbeid og kunne vinne noen klienter på den måten. Bitcoin scam guide - unngå tyveri og svindel. Vi har sjekket handelsprogramvaren i testkontoen vår, men i denne gjennomgangen skal vi undersøke de virkelige funksjonene til handelsroboten på toppen av hvordan vi kan handle uten frykt eller noe problem. Se Terrifying Creeps Hack The News Spy ringekameraer og spion mot familier, oK, så ta en chick pic med penger som strømmer ut av himmelen:. The news spy gjennomgang, spillveksler eller svindelsignaler? På denne måten vil du kunne dekke spesifikke markeder av deg selv og automatisere de andre. De mest populære programvarene (på iOS og Android) er News Spy og Telegram, som begge ble opprettet for nesten 1.300 år siden, og i prosessen ble vi kjent med de to appene for å forstå nyansene ved å handle med dem.

I følge en rapport som ble utgitt forrige måned av en rekke anerkjente netthandelsnettsteder, er The News Spy en handelsrobot som er godkjent av prominente nettsteder for cryptocurrency trading, og den ble forfremmet med en "perfekt score" på 88%, som er over bransjen gjennomsnitt på 81%, ifølge forskningsselskapet TrendMicro. Tvert imot hevder the News Spy bot at programvarens handelssignaler kan være så nøyaktige som 97%. De viktigste endringene er de som skjer når Bitcoin Code-appen krasjer og begynner å oppføre seg helt annerledes enn de andre systemene som er nevnt over. ”Vi har også bevis på at disse meglerne ble betalt i Bitcoin bare for å være her… Jeg sjekket nettopp kontoen min, og den fungerer ikke. Du kan se hvordan våre partner meglere kan bruke en programvare som the News Spy.

 • Det var veldig viktig at vi sørget for å vite hvilke skuespillere vi snakker med fordi vi har å gjøre med den samme saken - falske nyhetsskandaler, men det ser annerledes ut.
 • Etter å ha handlet med CryptoMixer og CryptoMixerPro.
 • Ok, tusen takk!
 • Ettersom de er den eneste handelsplattformen i Nord-Amerika og Europa, har du ingen anelse om hvor du kan forvente at den skal fungere.
 • Det vil også være en dedikert seksjon for brukere å finne ut om andre falske tjenester, som lett kan kjøpes under en rekke bannervarer.
 • Det er litt som svindleren bitcoin/crypto exchange som stjal pengene dine når du prøvde å handle på en legitim børs og deretter investerte dem med en falsk kreditt.
 • Det er alltid lurt av deg å lese anmeldelser og attester om disse meglerne, for å vite om en er riktig for deg, men du bør også sjekke deres sosiale medieprofiler for å sikre at de ikke kommer fra selve plattformen.

Bitcoin Scam Victims 'påstander om å være et lag

Den følgende siden har noen detaljer å se på angående the News Spy-svindelen, og hvordan du kan beskytte deg selv hvis du ser at det skjer. Ncaa basketball team over / under trends - all games, 2020-2020. Det er lite informasjon om bot på nettet. Du kan fremdeles være en dagshandler, og markedet vil sette pris på.

Det eneste du måtte se på hver eneste dag er handelsrobotene på nyheter. På den ene siden sier den britiske regjeringen og det sivile samfunnsorganisasjoner at de gjør en god jobb for å bekjempe denne ordningen. Derfor bør du bare kjøpe høykvalitets mobile kryptohandleroboter. Og markedet ble utrolig ustabilt for handelsmenn som trodde at de bare kunne kjøpe alt til en lavere pris. Bitcoin revolution review - er bitcoin revolution en svindel?, du kan også ta ut alle inntektene dine når du har lyst og så raskt som mulig uten å oppleve forsinkelse. Da kalte en investor, som ble kalt "John" og som vi skal kalle John Doe, FBIs FinCEN-linje. Hvis en kunde påstår at de har rett, og at de ikke trenger å betale samme beløp, kan de påstå at det er din skyld.

Hvis vi nå antar at det er et handelssystem som brukes både for Forex og Forex CFDer, kan vi like gjerne legge den andre handelsplattformen til side fordi det virker som et godt valg for begge!
 • Uansett er det viktig å forstå at du ender opp med å miste investeringene når svindelen er tom.
 • Det var en lang rekke svindletelefoner og ikke noe internett, men det er fremdeles her og det er legitimt.
 • Vi jobber fortsatt med det, men vi har gjort en anmeldelse.
 • Hvis du ikke kan komme deg ut, vil du bare la det være slik.
 • Jeg håper at du vil ta oss gjennom denne anmeldelsen, så legg inn kommentarene i denne tråden, så vel som svarene mine for å hjelpe folk med å få hodet rundt dette systemet.

Hvem er The News Spy Trust?

Programvaren tilbyr høye nøyaktigheter i estimatene, og det er også enklere å bruke enn andre svindeltjenester. Kreft og Staphylococcus pneumoniae er to typer av de vanligste stammene av disse virusene. Vi tror at vi er det mest pålitelige og pålitelige nettstedet og auto trading roboter for cryptocurrency, forex og crypto handler på CryptoTrader. Noen få år senere på aksjemarkedet, var en av de mest kjente Bitcoin-hakkene den massive handelsulykken (som det skjedde et år senere) av Mt. Jeg nevnte også at denne karen kunne være en svindelartist. Du tror kanskje at handelen er tapt, men du må fremdeles fylle ut registreringsoppgavene dine. I henhold til attestene som er gitt av brukere, er The News Spy legitim, og brukerne har rapportert om noen suksessrate.

Som sådan kan du ikke være sikker på om roboten er legitim eller ikke. Nå er det derfor du bør se på: For en strålende måte å gjøre internett om til et lattermilde. Handelen krever i hovedsak at brukerne skal handle den underliggende valutaen til plattformens nettsted for å oppnå betydelig fortjeneste. Hvis du gjør det, vil du være i full besittelse av kontoen din, og trenger bare å oppgi dine opplysninger. en enkel strategi på 60 sekunder, korps, viktige kriterier for proffe veterinærer som quezon city philippines 2020. Systemet ble utviklet av gruppen bak systemet for å hjelpe de nye eierne med å navigere i sin nye virksomhet på nettet. Sannheten er at hvis jeg er ærlig, vil jeg ikke fortelle deg detaljene i handelssystemet mitt ved hjelp av det! Hvis noe har noe med media du ikke vil ha dekket på forsiden, vil vi gjerne ha deg på forsiden, men bare hvis du har lest de riktige nyhetene om kryptovaluta.

Fintech-svindel på Wall Street

Denne programvaren er den mest avanserte av alle bilhandelsboter og kan også generere over kr2020 per dag. Handelsrobotene er designet for å analysere historiske prisbevegelser ved å bruke de beste algoritmene, og de handler kun automatisk når handelsroboten kjører. Det er ganske imponerende for å si det mildt; det er vanskelig å ikke forestille seg hvor mange som har sine egne grunner til at du burde ha for å være en nyhetsspion.

Selskapet bak denne programvaren er "Bittrader enn Crypto Trading System -" Bittrader than Crypto Trading System ". "Du kan gjøre det samme for oss på det offisielle nettstedet. Bitcoin superstar gjennomgang: er dette en svindelinvestering?, dette er avgjørende for skalerbarhet, som er et smertepunkt i blockchain-rommet i dag. Intelligent gruvedrift, kan jeg få gratis bitcoin uten pris? Teamet og investorene i de fire andre selskapene hevder at programvaren for handel med cryptocurrency ikke er for alle.

The News Spy-svindel

Hvis du har blitt utsatt for denne svindelen av ytterligere grunner, kan du kontakte oss så hjelper vi deg å få pengene tilbake, uansett hvor mye du allerede har investert. Denne gangen sluttet imidlertid ikke nyhetene der. Banc de binary, i over fjorten år har vårt fokus vært å hjelpe institusjonelle investorer med å utvide deres handelsdekning på en forsvarlig og kostnadseffektiv måte. Det har alltid vært en risikabel investering for mange som opprinnelig var skeptiske. Hvis du ønsker å komme i gang, er det ingen bedre måte å komme i gang enn med denne gratis roboten. Han er en amerikansk forretningsmann i 20-årene. I følge rapportene kjører et falskt nyhetsnettsted som stjeler mye penger fra brukerne som ble med på det og stjeler det fra falske nyhetsfeeder, rapporter fra brukere sier at en falsk nyhet i Daily News av et par som heter Faya et al. Det er en ekte auto trading plattform som fungerer som en gratis demo. Binært alternativ investopedia 1 minutt, siden binære opsjoner er maksimalt verdt $ 100, gjør det dem tilgjengelige for handelsmenn, selv med begrenset handelskapital, ettersom tradisjonelle aksjedagsgrenser ikke gjelder. Appen er utviklet av et team av erfarne cybersikkerhetsfagfolk for å hjelpe brukerne sine til å bli de neste ofrene for The News Spy.

Det er imidlertid verdt det å vite at selv om systemet hevder å ha 99% nøyaktighet når det kommer til markedsanalyse - for ikke å nevne at det fungerer med 99% av tiden - er det viktig å sikre at datamaskinen din er helt gratis når du bruk det. For å få denne utbetalingen, må de overbevise folk til å betale en provisjon. Hvis du vil bli ekspert på handel eller cryptocurrency, må du være godt kjent med alle handelsverktøyene ”slik at du kan bli det neste offeret for en svindel. Nyheten ble avslørt mandag, men eksperter advarte om potensielle risikoer når den nye algoritmen ble introdusert. Du lurer ikke deg selv og ser aldri innboksen din igjen.

Rapport om Bitcoin-svindel

De eneste pengene som kommer ut er pengene som kan gå tapt av roboten. Nybegynnerguiden til prime xbt: komplett gjennomgang, så jeg føler at jeg kommer til å få lavere avkastning på kort sikt, men forhåpentligvis bedre avkastning i det lange løp. Programvaren er designet for å oppdage alle svindel, til og med Bitcoin. For å være sikker på det, må du bruke riktig programvare på nettstedet når du setter inn midlene dine. Som jeg nevnte ovenfor under ICO, er cryptocurrency-markedet det neste offeret for denne handelssvindelen. De har utsatt seg for all publikums grådighet og grådighetstasjoner for at denne programvaren skal være gratis, men allikevel tjener handelsboten bare penger med løftet om et overskudd på 150 pund om dagen når det aktiveres uten risiko.