Crypto Legacy Pro svindel / svindel Svindel? Gjennomgang og tilbakemelding

Du ville brukt denne teknikken for å tjene penger. Hvis teamet ikke vet hva en blockchain er og ikke forstår hvordan de kan tjene penger på dem, vil du bli ganske mye kraftigere enn du noen gang hadde forestilt deg! Jeg er mesteparten av min mening, og jeg har aldri hatt nok penger til å falle tilbake på. Systemet har også vist seg å være ganske enkelt å bruke. Disse handelsplattformene påstår at du tjener kr1K per dag. Det falske nettstedet sier “Vi har alltid bedt folk om ikke å oppgi navnene våre for publikum” - det er det samme nettstedet, så vi kan bekrefte at dette absolutt ikke er tilfelle. Jeg har aldri sett noe som eksternt ligner det. Disse Crypto Legacy Pro-svindelene er en komplett svindel og brukes bare av svindlere som bare vil tjene en rask sum.

  • Derfor vil du ønske dette og vite at du kan få pengene tilbake så raskt som mulig.
  • De tar vanligvis sitt første skritt når du gjør innskudd.
  • Våre bitcoin trader-anmeldelser blir delt med samfunnet på månedlig basis.

Det er den eneste måten å vite hva som skjer med de menneskene som investerte fra daghandlerne som de så i en bank som så en svindel. Men de sier at teknologien fungerer, og de er ikke i tvil om det. Jeg vil gjerne ha en mer sofistikert handelsrobot, som de jeg har sett tidligere. Dette falske nettstedet ble oppdaget på mange nettsteder og nettsteder på internett. Denne handelen utføres i Bitcoin og Ethereum. Denne gangen var det en ekte programvare, og den var en legitim. Du må fremdeles vite hvordan du laster ned appen, ettersom du får krypto eiendelene du har betalt for under registreringsprosessen. Så det vil ta hele seks uker å få dem tilbake, ikke sant?

Det var ingen klager på resultatene på vår demokonto.

Hvordan Det Fungerer

Jeg er interessert i cryptocurrency, og denne plattformen vil bidra til å få en høyere lønnsats. Følgende anmeldelse vil gå over Crypto Legacy Pro som helhet. Å være en robot på nettet er en underdrivelse - det er ikke en svindel. Programvaren er ikke bare designet for å være ekstremt enkel å bruke, men den lar deg bli som Crypto Pro-eier, akkurat som John eller Satoshi. Dette var en klassisk og kraftig svindel da offeret rapporterte et alvorlig tap som inkluderte nesten 100 000 dollar. Bitcoin futures.

Dette er de samme menneskene som angivelig eier det største sorte markedet på nettet med alle disse kryptofordelene.

Hva er Cryptocurrency Mining

Det betyr at vi har mottatt mange klager, og at vi raskt vil iverksette tiltak for å stoppe denne falske Crypto Legacy Pro-svindelen. I motsetning til de andre kryptokursene, er "Altcoin" den mest aksepterte cryptocurrency, brukt mye over hele verden. Faktisk kan en bitcoin-transaksjon sendes til hvilken som helst av flere datamaskiner i nettverket, noe som betyr at ikke mindre enn tusen datamaskiner var involvert, og flertallet av dem var i hendene på en enkelt person. Det er imidlertid ikke nødvendigvis slik de fleste tenker. Det er noen veldig gode eksempler på falske anmeldelser på nettet. Du trenger ikke se bildet som gir deg tilgang til det, bildet er i omvendt retning. Slik vil du alltid kunne se at de kan gi deg det samme bildet, du kan bruke en nettleser for å se det og du vil ikke kunne forstå hva det er. Hvis du leter etter en legitim handelsapp for Windows, MacOs eller Linux, klikker du på lenken nedenfor. Kryptoeksperten kan sees på Crypto Legacy-systemet og se hvordan systemet utfører sin handel.

Når du er i stand til å få denne appen, ikke nøl med å kontakte dine økonomiske fagpersoner, og de vil sikkert gi deg en fordel til investeringen du har tjent og fortjeneste eller tap i porteføljen din. En typisk handelsøkt varer 8-12 timer. Dette betyr at uansett hvor hardt du prøvde å navigere i kryptokarrieren din, vil du ende opp med å miste og bli bitter.

Hva Er Trenden Er Det

Det er ikke sannsynlig at du får mange muligheter med de legitime meglerne som er oppført på Crypto-Evolution Pro, og derfor må du sjekke ut en ekte megler før du bruker denne svindelen igjen! Du har kanskje hørt om Crypto Revolt-appen, men den var aldri ekte. Krypto-bommen har bidratt til å gi stabil og stabil, og det har vært en berg-og-dal-biltur for mange brukere. Det som vil være en god indikator for hva som er den faktiske bruken av å gjøre, er bare å se på Bitcoin sitt marked. 19 uvanlige måter å tjene ekstra penger på, en av vennene til min kone følte at det var flott å bo hjemme hos de to guttene sine, men hun savnet å ha et kunstnerisk utsalg. I skrivende stund denne analysen var Bitcoin verdt over 100 000 dollar og var en av de raskeste måtene å tjene penger på nettet. Det som skjer er at pengene dine kommer med et annet falskt navn og adresse, og de er ikke tilgjengelig på bankkontoer. Selv om kryptoer ennå ikke er fullt modne, og mange av brukerne deres bruker kryptoer for å få tilgang til tjenester som bitcoin-børser, er det her de taper penger. Tanken er å bygge en enorm mengde bitcoins på en blockchain-basert cryptocurrency kalt Lightning Network, som bare er litt raskere og billigere enn Bitcoin-gruvedrift.

Hvis det ikke er nok bevis på svindel, finnes det også svindel på nettet som er ment å lure folk. Samtidig kan du alltid få full refusjon etter at du ble med i programmet hvis du kjøpte Bitcoin fra siden vår som en utveksling. Kryptoer er de mest kjente av handelsverktøyene som for tiden er tilgjengelige, og de brukes av et flertall handelsmenn over hele kloden. Vi beklager å måtte informere deg om at du kan ha tapt midler eller at du har blitt rammet, for vi beklager, men har ikke lenger fortjeneste å gjøre som lovet. Programvaren bruker noen avanserte algoritmiske teknikker for å oppdage de riktige kryptovalutaene for å handle. Dette var en tid da mange mennesker brukte internett anonymt og ikke kunne lokaliseres. De 10 beste måtene å tjene seks-talls penger hjemmefra i 2020. Bot kommer med et bredt spekter av alternativer for din bruk, for eksempel automatisk handel, avanserte innstillinger og mer.

Handels Bot

Jeg tror det avhenger av tidsperioden du er i og typen app du bruker. I et nøtteskall er de falske kryptomyntene du ser i videoen ekte, og er faktisk ikke i videoen. Hvis du kunne finne kontodetaljene og adressen som hver e-post eller telefonsamtale må ha blitt tildelt, er det en hel masse problemer. Alle strategier for binære opsjoner, med binære opsjoner kan begrensningene dine hjelpe deg med å handle mer vellykket enn hvis du ikke hadde hatt noen. Alle brukernes opplevelse er veldig lik fordi de er de eneste som er klar over kryptobommen. Appens utviklere har hevdet at de fleste av disse svindlerne bruker stjålne e-postmeldinger adressert som "mysteriekontoer" og "mysteriemeglere" for å lure intetanende brukere. Det gir ikke handelsboten du kanskje ser etter. Imidlertid er ikke Bitcoin- og Ethereum-markedene veldig kjent for sin volatilitet, noe som gjør det litt vanskelig å bruke dem.

Med litt vanlig handelsprogramvare kan du kjøre en gratis demokonto (og tjene en minimumsinntekt på kr250). Millionærhistorier: hvordan 7 hverdagslige mennesker ble velstående og hva vi kan lære av dem. Etter vår mening er det det beste kryptoinvesteringsverktøyet rundt! Det er ikke en handelsbot i det hele tatt, den bruker et profesjonelt og erfarent team av profesjonelle handelsmenn for å bringe deg inn, og er utelukkende basert på Crypto Trends høye inntjeningsrate og cryptocurrency-gruvedrift av lønnsomme signaler. Nå vet vi også at Bitcoin og cryptocururrency er ekstremt vanskelige å handle. At det er et ekte produkt.

Dette er et veldig populært kryptohandelssystem i Kina. Crypto Legacy Pro legit Varselliste, du må definere mengden risiko du samtykker i å ta sjansen for per yrke før du går live. Hvis det kommer til realhandel med cryptocururrency, og realhandel med aksjer, er bitcoin den eneste måten å tjene penger på. Hvordan aktiverer jeg kryptob roboter? Selv om du ikke kan handle Bitcoin, som tilfellet er for mange andre cryptocurrencies, kan du åpne en handel slik at verdien går opp. Dette lar brukerne få betalt raskt og enkelt, og det er den eneste kryptobørs som er tilgjengelig i Europa. Jeg har ingenting annet enn gode råd til alle som er interessert i å handle cryptocurrencies.

Fidelity Investments

Dette skal ikke sees som et problem da både systemet og selve handelssystemet er basert på et konsept som er kjent og respektert i cryptocurrency-feltet, og det er først etter nøye analyser og nøye undersøkelser at vi kan konkludere med tillit at begge Crypto Legacy Pro og Cryptocurrency Crypto Revolt er legit og legit. Det er nøyaktig hva bitcoin Legacy Pro er: Prisen på bitcoin er ustabil, så det er mulig at du kan oppleve et handelstap eller gevinst når kontoen din er satt på en dårlig dag. Som jeg nevnte tidligere, er Bitcoin systemet basert på en programvaremodell som er utviklet og testet av både den offentlige og den private siden, og det er slik den er satt opp. 50 måter å tjene penger på pensjon, online forskere tjener den funksjonen. Det er et lite antall brukere som er klar over risikoen forbundet med handel med cryptocurrencies daglig. Vi anbefaler at du starter med minimumsinnskuddet, som er kr200 pluss meglerens minsteavgifter.

Det er et veldig komplekst system som du skal lære å bygge og bruke i fremtiden. Munnseoul.com, hvis du er klar til å begynne å tjene penger online med crypto legacy pro, har det aldri vært en bedre mulighet enn nå. Selv om kryptoindustrien kan dra nytte av markedsvolatiliteten og det økende behovet for en dedikert markedsplass, er det noen legitime alternativer der du kan bruke. Denne programvaren er også gratis å bruke. Vi anbefaler å starte med et minimumsinnskudd på kr250, dette kan brukes til å oppgradere kontoen din, eller du kan doble eller til og med tredoble handelsbeløpet med andre økonomiske apper. På dette nettstedet finner du Crypto Legacy Pro - det siste i en lang rekke svindel - anmeldelser og attester. Cryptocururrency vil være en viktig del av bransjens fremtid.

Men alt dette er falskt, de later egentlig til å handle crypto, og de vet ikke en gang hva 'kryptohistorie' er, de kopierer og limer inn noen deler av Bitcoin-programvarens binære opsjonsplattform og kopierer lim inn resten av den innhold og info på det nye nettstedet. I denne Crypto Legacy Pro-gjennomgangen vil vi presentere minimumsinnskuddet som kreves for å bruke denne kryptohandelboten. Du vil se at du må beholde antall investeringer i en av lommebokadressene i nettleseren. Selv om vi forstår at mange mennesker tjener penger på å handle CFD-er, er de aller fleste som handler CFD-er på Bitcoin ikke nye eller naive kjøpere eller selgere, og leter etter måter å handle markedet med dem. Det tar mye mindre tid å analysere og generere et overskudd, så du har det bedre å unngå det og investere når du kan. Last ned alle binære systemer, strategier og indikatorer 100% gratis! Det grunnleggende kravet er å forutsi retningen i hvilken en eiendels pris vil ta. Migrerer til coinmarketcap api, absolutt, Crypto Heritage Pro er absolutt en rip-off. De kan være legitime når du kjøper i digital form.

Crypto Legacy Pro gjennomgang

Men det er et lite, men veldig reelt problem med dem. Bitcoin miner, det er også mulig å kjøpe modded S7 (-LN) med oppgradert effektivitet og redusert støy og varme. Ideen bak Crypto Legacy Pro er enkel. Når handelsrobotene oppdager at handlene var vellykkede og roboten reagerer på markedet, er Bitcoin Loophole også enkel å bruke. Du kan se noen av de mer populære handelsparene som kan tjene opptil kr1000 per dag på noen av børsene. Men problemet er, de karene er nå et veldig hyggelig par selskap og har ganske heldig å få en slags skattefordel. Ifølge en industriinnisider ble den falske Crypto Legacy Pro-programvaren utviklet av en japansk forretningsmann ved navn Satoshi Nakamoto og deretter brukt av en annen programvare-puslespiller som heter Martin Lee. Det kommer an på hvordan du vil utføre det. Crypto Legacy Pro har ikke noe offisielt handelsgrensesnitt i programvaren (men det virker ganske brukbart), men de vil tilby kundene muligheten til å registrere seg hos Crypto Legacy Pro for å få tilgang til deres handelsportefølje.

Jeg har alltid advart deg om ikke å røpe pengene dine til noen.
All handelsvare for Bitcoin Legacy Pro er faktisk ekte programvare, og vi vet av erfaring at selv med alt det beste av dem, er det noen som er mer svindel enn legit.

Vår anmeldelse: - Fake News

Og de vil gjøre hva som vil gjøre det beste for sine egne interesser. Det hele hørtes ut som en svindel: Hvor mange mynter kan jeg investere per dag? Selv om svindelen var ekte, var navnet og bildene som ble brukt der falske, og dette er den mest alvorlige og urovekkende nyhetsregistreringssvindelen. Jeg tror vi trenger å gjøre mer tiltak.

Disse svindlene kalles også 'lyssky', men i det siste hadde jeg vært mer interessert i å få banken min til å sende pengene mine med en adresse jeg allerede hadde bodd på. Vi har også lagt til noen få ekstra innstillinger for å gjøre det lettere å gjøre et innskudd for å fullføre handler med programvaren. Den første av to bitcoin-robotboter - kalt Coinbot og CryptoBot - ble rullet ut i november 2020. Det er alltid en ny prosess, så det er et smart trekk å følge med på svindelaktiviteten på nettstedet.

Det er ingen legitim måte å få en cryptocurrency lommebok med samme navn som en svindel lommebok. De sier at det er enkelt og gratis! Plattformen er designet for å gjøre det enkelt å ta ut penger når du vil. Plattformen er også tilgjengelig på flere plattformer, inkludert Android, iOS, og iOS4 og Windows Phone. Tag: marihuana millionaire, ser du på en Cannabis Investment-mulighet? Den første svindelen var den av John Becker, en ung forsker, som hadde fått rykte på seg for å være en av de første Bitcoin traderne på Twitter. Disse svindelene, som denne du ser i videoen, fungerer på et annet nivå og de får flere ofre etter hvert. Måten dette fungerer på er at en konto opprettes på en børs, og så selges den til feil person. Cryptocurrency markedene blir kontinuerlig overvåket av publikum, med crypto community vanligvis opplever det høyeste volum og størst antall svindel i historien.

The Crypto Genius - Bitcoin & Crypto Trading Bots

Jeg håper bloggen vår og nettstedet vårt kan hjelpe deg med å finne en måte å være beskyttet selv om vi har tjent enorme overskudd. Systemet er designet for å generere fortjeneste bare fra transaksjoner gjort med cryptocururrency. Bitcoin billionaire gjennomgang, videre må brukere kunne koble en gyldig bankkonto for å kunne kjøpe bitcoins. 13 legitime nettjobber for studenter, noen nettsteder kan kreve at du tar en engelsk grammatikk- og skrivetest, og noen kan kreve at du sender inn en prøve eller prøver av arbeidet ditt, mens andre kan kreve at du tar en grammatikkprøve for å evaluere ferdighetene dine. Imidlertid, som en bruker oppgir, var det så mange svindel der ute som BitFinex og BitInstant at vi bestemte oss for å svarteliste dem! Derav muligheten for at svindelen tar vei inn i handelsmarkedet som en mulighet til å tjene tusenvis. Crypto Legacy Pro er faktisk en bot som bare er en knep, og vil hjelpe deg å tjene penger på det. I et nøtteskall ser selskapet ut til å være en programvare for handel med binære opsjoner, som i utgangspunktet betyr at selskapet ikke tjener penger på deg fra å handle krypto, snarere lover det å gjøre deg til millionærer med et minimumsinnskudd på kr250. Det er ingen andre cryptocurrency-svindel der ute, og du kan alltid tjene penger på å ta ut cryptocurrency til lommeboken. På den annen side har vi brukt Bitcoin Legacy Pro i over ett år nå.

Kjøp Cryptocurrency i USA og Canada

Han prøver til og med å handle på Ethereum. Vi anbefaler at du får en ny handelsprogramvare som har muligheten til å automatisere handelen din. Var bitcoin circuit på cave of the lions? Siden det ikke er så lett å følge med. Du trenger denne programvaren hvis du vil ha tilgang til Bitcoin Lifestyle-appen på din mobile enhet. Crypto Legacy Pro-svindelen er egentlig ikke sant, fordi svindelen faktisk kan være ganske lønnsom på egen hånd, og programvaren genererer bare falske overskudd på en liten sum penger for svindlerne. Cryptocururrency har en estimert markedsverdi på mer enn 10 billioner dollar i 2020, med den siste kunngjøringen om et kryptorelatert hack som kommer i andre kvartal 2020, noe som brakte markedsverdien i cryptocurrency til 1 dollar. Dette skal imidlertid ikke tolkes som en garanti. Hvordan kan jeg miste alle midlene dine hvis jeg ikke tjener penger? Det er anslått av forskjellige analytikere at cryptocurrency-markedet forventes å nå en million dollar i 2020.

Bitcoin's Pris Stiger På Stigende Renter

For å få systemet til å fungere som annonsert, kan brukeren gjøre et innskudd på kr250. Cryptocururrency omsettes vanligvis for bruk av reelle, og det er her du skal kjøpe bitcoins, i et system kjent som en cryptocurrency-utveksling. At Crypto Legacy Pro-svindel faktisk eksisterer, tyder på at det er ekte. Vi ble overrasket da innskuddet vårt endelig overgikk det minste akseptable innskuddsbeløpet. Jeg får ikke betalt i bitcoin, men for å ha investert i Crypto Legacy Pro Trading-appen. Problemet med en handelsbot som aldri har blitt rapportert for slike risikoer, er at de er i samme kategori som de fleste andre handelsboter som faktisk har blitt rapportert å ha en høy grad av nøyaktighet.

Kryptohandel er faktisk ikke gratis og du kan ikke engang komme til poenget med fortjeneste med det. Hva må jeg gjøre først for å åpne en ny konto? Etter det ville vi ikke engang komme inn på ‘hvordan man‘ handler med krypto ’. Men problemet er fremdeles et problem. Årsaken til likheten i navnene er det faktum at de begge er oppkalt etter hverandre på Internett sin største dateringsalgoritme, the. Selv så mange mennesker er klar over det negative potensialet som er forbundet med slike produkter, som vi har sett med svindelen fra Golden Era CFDs svindel i fjor, er folk fortsatt på vakt mot krypto, med en av de største kryptobørsene i verden - største i verden. Jeg anbefaler også at du har litt kunnskap om nettkriminalitet før du driver med cryptocurrency trading.

Hvis du vil lese bitcoin-handelshåndboken din, er her en gratis guide for hvordan du kommer i gang.

Du er fortsatt interessert i kryptoer uansett. I dette tilfellet kan vi si at kryptohandlere, med ekte penger, er en stor sak. De eneste tilgjengelige tingene nå er noen få lommebøker - kr100, kr100K, kr100M - alt dette er akkurat nå. Crypto Legacy Pro er enkel å bruke uten læringskurve. På en lignende note er Crypto Legacy Pro designet for å hjelpe deg å begynne å bruke cryptocurrency-bransjen, slik alle andre svindel gjør. Forfatter: cliftoncoaldrake, bruk meglerlisten for å sammenligne de beste bitcoin meglerne 2020. Kryptoindustrien har en lang historie med kontroverser og er utsatt for kontrovers. I denne gjennomgangen vil jeg dele fakta om den antatte svindelen som jeg ikke nevnte før, og hvorfor jeg tror at det var min feil.

Bitcoin Superstar: Hvilken handelsplattform skal du velge?, Svindel eller legit? Les videre for en gjennomgang

Disse funksjonene er veldig imponerende, man kan lese attester fra ens venn om, og til og med hevde at appen er nøyaktig. Forex- og kryptohandelomtalerinvesteringstjeneste, det burde bringe enda mer erfarne handelsmenn inn i cryptocurrency-økosystemet, som bør gå langt i retning av å sikre enda større stabilitet på lang sikt. Hvis noen utveksling ber deg om å bruke din egen lommebok, og du ikke vet hvem mottakeren av lommeboken din tilhører, bare bruk adressen din og la den være urørt. Dette er en automatisert handelsrobot som automatisk kjøper, selger og selger mynter på kontoen din.

Alt som mangler er et falskt kredittkortselskap som har tatt pengene våre.

De beste CFD-ene fra 2020

Men den største forskjellen i denne situasjonen er at med vår nåværende plattform er det et automatisert handelssignal som kan brukes av selve handelsroboten for å finne de beste handelsmulighetene. 20 virkelige måter å tjene penger hjemme, ifølge eksperter. I mangel av at de faktisk er lisensiert, antar vi at dere vil betale lisensavgift. Hvis du var en ny utvikler, kan du finne en måte å bruke den på. Cryptocururrency finnes i forskjellige former. Det er lett å forestille seg en ordning som kjører på en plattform som man kan stole på, med støtte fra nettverket og med støtte fra finansregulatoren.

Hvorfor Skrev Jeg Om Denne Artikkelen?

De første bitcoin-børsene er introdusert i Europa, Australia og New Zealand. For å kunne oppnå resultatene du forventer, foreslår vi at du tester et annet system for å oppnå de samme resultatene som Crypto Legacy Pro. Jeg er ganske sikker på at dette er en veldig stor som vi alle trengte å forstå. Hele programvaren er 100% gratis. Og det er her vi har fått noen interessante resultater. Faktisk blir svindelen utviklet av flere handelsmenn, inkludert teamet vårt. Få forex bonus, det forventes at 60 sekunders handelsstrategi dette bidrar til et redusert volum av transaksjoner som er tatt i handel for større nøyaktighetsoppsett. Vi vil gi deg råd om hvordan du kan tjene pengene så enkelt.

Dette er da vi ble truffet med en feil og ble litt sinte på samme tid. Du blir invitert til å delta på live-auksjonen direkte. 40+ ideer og ekstra måter å tjene penger på. Det er en liten ansvarsfraskrivelse hvor du kan se at pengene du har tjent ikke blir konvertert til overskudd, og at de bare er der for deg å kreve. Denne programvaren er legitim, innskuddsprosessen er rask og kan gjøres så mange ganger du vil. På den annen side, hvis du ønsker å være økonomisk uavhengig, så må du kunne tjene penger på en måte som støtter dine drømmer eller ønsker. Et par uker senere mottok vi en annen e-post om svindel der vi ba om midler til å kjøpe en Bitcoin Evolution-konto. Ved første øyekast ser det ut som programvaren kan stjele pengene dine.

Hvem står bak Big Mac-svindel?

Som et resultat kan den næringsdrivende nå handle med mye lavere gearing - slik at en investor kan få en bedre forståelse av hvordan kryptomarkedet fungerer og kunne handle effektivt. Men det har en veldig viktig fordel at du må betale cryptocurrency-avgiften så snart som mulig, slik at du kan ha en veldig behagelig og sikker Bitcoin-adresse. Litt mer om selve programvaren (i form av en kort oppsummering) - Cryptocurrency Pro - er en handelsapp som drives av sofistikert algoritmisk og datateori-plattform som kan tjene ekstraordinære overskudd og tjene millioner på en enkelt dag på en daglig basis. I henhold til registreringsskjemaet som er gitt av personen du ga innskuddet til, må du fylle ut detaljene dine hvis du vil gå videre til sluttstadiet i henhold til rådene gitt på siden over, som skal trekkes tilbake hvis du gjør en feil. Når du er ferdig med handelsroboten, må du opprette en konto på nettstedet der brukeren kan tjene alle pengene med en gang. Crypto Legacy Pro gir deg også en gratis demokonto. Hele systemet er en falsk.

Det er en risiko ved at de gir falske løfter til investorer. Vi vil alltid be om å gjøre vårt beste for å få mest mulig ut av Crypto Legacy Pro. Og i sine enkleste vilkår er bitcoin en desentralisert valuta. Hvis du trenger å fremlegge ytterligere bevis, må du sende det til Scam Watchs nettsted for å bli fjernet fra svartelisten. Hvor mange timer per dag trenger jeg for å registrere meg på Crypto Legacy Pro? Spørsmålet er imidlertid hvordan du kan bevise at det ikke er en ekte svindel? Programvaren hevder at du kan opprette cryptocurrency par på opptil 7 personer, og den har 99.