Det 3-dype spillsystemet for fotball på college: Turning Fish Into WiseGuys av Raleigh Randall

I tillegg, tidlig eller sent på sesongen, er temperaturen verdt å vurdere om en konferanse strekker seg opp og ned i landet. Denne strategien er blant det beste NCAA-fotballspillsystemet du kan finne. College fotball inneholder 130 lag i det som er kjent som Football Bowl Subdivision (FBS). Strategien er å identifisere spill der favoritten er foretrukket med 20-25 poeng og satse de spillets pengelinje. Rutgers matchup. For eksempel, hvis Alabama blir foretrukket av 3. Nedenfor skal vi forklare alle de forskjellige typene college fotballspill du ser, hvordan du kan lese spilllinjene, og hva tallene betyr.

 • Årsaken til at jeg startet i 1996 er at det var da overtidsregler ble innført for å eliminere bånd.
 • Det er viktig å merke seg at disse beløpene ikke er nødvendige for å satse.

De setter også bare et spill når det er positiv verdi å ha. Hvis du skal målrette mot et bestemt utvalg av lag, er dette sannsynligvis området som gjør det. De treffer 57% mot tippelinjen for fotballhøyskoler siden 1997, selv om tallene har gått ned de to siste årene. Botee.trade, du kan sette opp en 14-dagers konkurranse for deg og kompisene dine for å se hvem som har de beste kryptohandelskotelettene - og deretter skryte av det når du vinner, selvfølgelig. Dette pengesystemet har nesten 50% seiersrate og er +79.

Spill På Forsvar

Ingen tid for meg? For fotball på college fokuserer mye av arbeidet du gjør hver uke på matchups. Under den lister AccuScore punktspredningslinjen vi mener den burde være: Punkt sprer at b. Du trenger en ny påloggingslink. Når det gjelder potensialet for inntektsgenerering av bloggen, er dette noe jeg fremdeles regner ut. Sats mot publikum og ta A&M på pengesnoren. Mye av det stammer fra folks tendens til å overse matchup-komponenten når du satser på college-fotballspill. Les denne artikkelen for å finne ut hva noen av de flere viktige punktene er. Spillet foregår på hjemmestadion til divisjonsmesteren med den beste konferanseposten.

Det betyr bare at du er i ferd med å krasje når tilnærmingen kommer tilbake til det gjennomsnittet. 2 meter per kamp mot South Alabama i uke 1. Etter avspark marsjerte irene nedover banen og satte opp Kyle Brindza for det mest forutsigbare feltmålet noensinne har gått glipp av. Fotball er rart som det, og små prøver kan påvirke sesongresultatene i stor grad. Konferansen er delt inn i to divisjoner, The Atlantic Division og The Coastal Division, og er den eneste konferansen med divisjoner som ikke er delt inn etter geografi. Ikke sats på Kentucky - til tross for sprøytenarkoman Mark Stoops selger - når det er vert for Alabama 12. oktober. Igjen representerer 56% prosentandelen av simuleringer som fikk LA Tech til å tape med 25 eller færre poeng eller vinne direkte.

Artikler Og Valg Av College Fotballspill

Her er 12 tips for handicapping av college fotball fra teamet vårt: Dette er ikke deres bunn av tipsene for tatsatsningsstrategi. Gratis nakenfoto pluss kvinne, handel, 60 sekunders system olx philippines. Du må være villig til å ta noen få øyeblikk med hver innsats og finne hvor du skal få de beste oddsene. WagerBop har utviklet 17 NCAAF-spillsystemer, alle med historiske data fra sesongen 2020-2020.

Når du er 77 år gammel, som meg, begynner du å tenke på andre ting enn penger og sex. Noe som fungerer vil fortsatt miste ganske ofte. Med det store antallet tilgjengelige spill på en gitt lørdag, kan en spiller velge å parlay (se nedenfor) flere store favoritter, noe som vil øke risikoen OG utbetalingen av innsatsen. Spillerne slites også lettere under presset fra intens varme. (5 var en slagord OG en enkel vinner). Bli med mer enn 155,376 medlemmer, ordtellingen er 5000+. Det er også en tendens til å underprestere når du ser forbi en motstander uken før et viktigere spill.

Hvis Sooners spiller Longhorns, kan over/under være oppført av en sportsbok som 55. Jeg har ikke blitt rik (ennå) av å satse på femti eller seksti NCAA-fotballkamper per år, men jeg har tidvis vunnet en fin liten utbetaling og kjøpt kona mi noe skinnende. Vær spesielt forsiktig på dette området hvis spredningen er mellom 1. All informasjonen vi trenger er offentlig. For eksempel å erte en +2 underdog til +8, slik at laget taper med et feltmål eller touchdown og fortsatt dekker spredningen. Likevel begynner den virkelige styrken til denne støtende lesesone-ordningen med grunnangrepet, ledet av Chuba Hubbard, som har fått 642 fartsfylte verft på 103 forsøk på en 6.

 • Hvis de taper eller vinner med 9 poeng forskjell eller mindre, taper du.
 • Sportsboken tar en prosentandel, kalt vig eller juice, på det totale innsatsen, kjent som håndtaket.
 • Hvis du satser futures før sesongen, vil dette være en av de største nøklene til å få litt suksess.
 • På en travel fotballhelg på college kan det være alt fra 50 til 60 spill som har spillelinjer.
 • For det andre er ikke alle seire like, siden høgskolens rangering (dvs.)
 • Når du satser på college-fotball vil det være viktig å velge nøye hvilke spill som vil få ditt udelte fokus hver uke.

Vanlige Spørsmål Om College Fotballspill

Det er disse små forskjellene på hvordan sportsbøkene fungerer som gjør det så lurt å prøve hver av dem og finne ut hvilke som passer dine strategier best. Poengspredningen er en seiermargin. Odds% er AccuScore som konverterer de offentlige oddsene til en prosentandel. Det pleide å være at underdogs alltid var veien å gå, men i fjor handlet de om. Men hva hvis sportsboken skulle tilby haler på -175 og hoder på +200? Kontroller først linjene regelmessig.

The Other Side of the Story på Raleigh Lee

Det begrenser også hva en bestemt skarp "strategi" kan oppnå. Ekte fans deler ikke robotfølelsene som kreves for å ta et objektivt blikk på hver kamp, ​​hver uke. Det er ingen tvil om at det er en fordel for et lag å spille hjemme, i de fleste tilfeller i det minste. Med spill som foregår gjennom uken (stort sett på lørdag), tilbyr CFB flere muligheter til å vinne penger enn NFL. Shark har handikappet og satset spill de siste fire tiårene og hadde en andreplass i den prestisjetunge Stardust Invitational Handicapping Contest i 1999. Enhver innsats på Army vs. I de fleste tilfeller vil college-fotballspilllinjer for den kommende helgen være ute i sin helhet innen tirsdag for kampene som kommer opp lørdag. Fordi det er så mange lag i NCAAF, kommer du til å ende opp med massevis av forferdelige misforhold der du har et lag rett under NFL-kaliber som spiller mot et lag som kan slite med å slå noen videregående skoler.

Det er mange typer college-fotballspilllinjer, men de viktigste er poengspredningen, pengelinjen og totalen. Din innsats blir returnert. Eiendom nr. 7: fungibility, i dette tilfellet vil du motta et varsel fra kjøpere når de vil kjøpe fra deg. Hvorfor har ofte nylig leggede oppslag verdi? Hva betyr dette for deg hvis du vil satse disse store spredningsspillene?

 • Sent på sesongen settes den offentlige oppfatningen vanligvis på visse lag.
 • Noen stater vil imidlertid ikke la deg satse på statlige lag eller spill som oppstår i staten.
 • Vi har skrevet en utrolig detaljert artikkel om bruk av statistikk når du satser på fotball.
 • Bettors kan tro at de får "rabatt" når et kraftsenter reiser for å møte et svakt team på veien, men ikke vær en idiot, det er tydeligvis priset inn i rekken.

College Fotball Totalt

Vi vet alle at blikket fremover og sviktede flekker kan være problemer med at profesjonelle idrettsutøvere får betalt millioner, hvordan tror du dette oversettes til college-spillet? Ohio State gikk for eksempel 13-1 forrige sesong, men klarte bare 10. Forex dagshandel i storbritannia 2020 - opplæring og meglere. Texas leder kampene 63-45-5.

For eksempel vil et lag med ett tap i SEC fortsatt ha større sjanse for å komme seg til sluttspillet enn et ubeseiret lag fra Mountain West. Som nevnt tidligere er Wong-teasere bare gode når du kjøper seks poeng, slik at kolonnen utelates fra de 6. Vi har mange gratis verktøy tilgjengelig for deg, som våre matchup-rapporter og våre daglig oppdaterte NFL-tips, college-fotball-tips, NBA-tips, college-basket-tips, MLB-tips og NHL-tips. Strategier varierer når du satser på individuelle spill kontra futures. Vi antar at dere alle vet hva vi snakker om, men vi ville bare være grundige og sikre. Nba betting system, du leser det riktig:. Du kan ikke vinne det du ikke legger i spill, ikke sant? De største lagene i college-fotball kommer fra de største konferansene. Washington +3.

De såkalte fattige lagene kan og kan gjøre opprør fra tid til annen. Om mile hi, varierer, men hvis lånte penger er brakt. I mine øyne er det ingen bedre sport på planeten. Hvis du ser på et lags skjema før sesongen og identifiserer potensielle blikk på forhånds- eller lapper i forkant, kan du gi et hopp som få andre spillere vurderer. Uke 2-spill av året: Det er bare viktig å lære mer om hva som er involvert før du hopper inn, og det er nettopp det denne delen er til for. Hvis du har et lokalt lag som du er mer kjent med enn allmennheten, er det et utmerket team å begynne å handikapspill for.

Omfanget Av Spillaktivitet

Enkelt sagt vil en innsats på laget som foretrekkes av poengspredningen koste mer å vinne (et mindre beløp) enn en innsats som er plassert på en vinnende underhund. 48 og 18 spiller for 96 meter på 9: Det åpner døren for at kyndige bettorer kan hamre en linje som de tror er utenfor markeringen. Fordelen med live-spill er at du kan se en del av spillet før du tar en beslutning. De er veldig viktige for forberedelser - du kan begynne å sette lag i riktig perspektiv. Neste ting du vet, det er Illinois-forretter mot Ohio State-sikkerhetskopier, og Illinois scorer et sent touchdown og dekker antallet. Dette skjer rett og slett ikke i NFL. Kildepopulasjonen av laggevinster totalt siden 2020 er 1 731, så utvalget er 28.

Bookmaker

Det er grunnen til at alle er på Facebook i stedet for Myspace. Vi har også sett mange situasjoner der et coachingskifte på alle nivåer har vært skadelig for suksessen til et lag. På grunn av de gigantiske forskjellene i talent i fotball på høyskoler, kan rangerte lag løpe over de verste lagene på høyskolen på avgjørende måte. Den store tingen å huske på her er at en negativ 2.O seierforskjell antyder at et lag overpresterte i forrige sesong, og en positiv 2.O seiersdifferensial tyder på at et lag underpresterte. Hva forteller maskinen oss? Dette er det negative som vi trenger at du skal være klar over når du satser på disse mindre spillene. Markeder løftet av usa-kina-handel og brexit-gjennombrudd, men dype økonomiske risikoer gjenstår. Hvem et lag spiller, hvor de spiller dem, og på hvilket tidspunkt i sesongen de møter dem har alle mye større innvirkning på en innsats for meg enn hvordan ett lags løpekamp matcher motstanderens løpsforsvar.

Jeg vil overlate det jeg har utviklet i denne virksomheten som en arv, og jeg vil gjerne overlate virksomheten selv til min sønn.

Slik Håndterer Jeg Team Med Trenere På Vei Ut

Vi har listet opp disse nedenfor. Velg staten for å se de siste tilbudene: Fra åpningsuke til match-to-head-matchups som fører inn i bowlesesongen, er det visse spill som er langt mer severdige (eller satser verdige) enn andre. Når det gjelder bonuser, utbetalingsalternativer og hastigheter og innsatsgrenser - Sportsbetting. Vi vil også dele opp kampene for individuelle spill for å få deg klar til spill hver lørdag. I 2020, etter at Nebraska og Colorado bestemte seg for å forlate henholdsvis Big Ten og Pac-12 (den gang Pac-10), bestemte Big 12 seg for å skrape divisjonene helt i tillegg til konferansemesterskapsspillet.

Dette er en risiko som sportsbook-eiere ikke er villige til å ta. TONY GEORGE - Min regel i fotball på college er at spesialisering er nøkkelen til suksess. 10 legitime måter å gjøre ekstra inntekter hjemmefra. Hvis du er en som er vant til å satse på NFL og ønsker å dabbe på college-markedet nå, må du huske å være oppmerksom.

Lag som kommer med en enorm, emosjonell seier har en tendens til å følge disse forestillingene med en flat, mindre inspirert forestilling. Du vil ofte finne verdifulle stillinger med lagene som flyr under radaren. Bowl-spill har blitt en høytidstradisjon og et spennende mål for spillere, trenere og fans å takke sesongene sine. Mange NCAA-fotballspillere vil spille parlays som et kurs for sitt normale spillmønster. 5-poengsfavoritt og Oklahoma som 7-poengsfavoritt.

Den neste tabellen viser mulige utfall og forventet verdi av å satse mot over/under linjen.

Hovedsakene

Flere feil på college: Å se en spredning over 40 eller 50 poeng i college-fotball er virkelig ingen stor sak. Andre matchups: De vet at de er strålende, definitivt smartere enn paneldeltakerne de må imøtekomme, og de vet at de sannsynligvis vil trekke seg, og teller samlingen deres på de karibiske øyene og pendler via privat jet til adjunktstillinger på Sloan, før de treffer puberteten.

Aktive Underdogs

Hvis det er din greie, så vær det. Bitcoin blueprint 2.0, Årsaken til dvergdannelsen til en indisk kvinne, som dukket opp i rekordboken for Guinness - er en alvorlig sykdom achondroplasia - den vanligste typen dvergisme der det er en systemisk svikt i skjelettet og forkortelse av lemmene. Her er situasjonen jeg så opp. Hvert år arrangerer MAC et konferansemesterskap mellom vinnerne i hver divisjon.

Semifinalen avholdes des. De fleste spill er vunnet eller tapt basert på et halvt poeng, så å finne de gunstigste forholdene i forhold til handicappingen din er av største viktighet. Med et fullt spill, har du en hel halvdel av et spill der, hvis laget ditt sliter og taper, kan de gjøre justeringer og slå tilbake. Denne tabellen antar at spilleren legger 11 for å vinne 10, noe som nesten alltid er tilfelle. Se etter sportsbooks på nettet som tilbyr denne innsatsen, da den kan foretrekkes fremfor spredningen. Bookien setter en linje, og du satser på om det totale beløpet som blir scoret vil gå "over" eller "under" det. Det er et morsomt sted å være på en NFL søndag eller college fotball lørdag.

Men som vi fortalte deg helt fra begynnelsen, du hadde ikke tenkt å fullføre denne guiden, og øyeblikkelig bli en vellykket sportsvinner. Å satse på sport fungerer nøyaktig på samme måte. Fordi college fotball har så mange kamper å velge mellom, kan det være ganske fristende å prøve å komme opp med et system for å satse hvert eneste spill. Bestem hvilken linje du liker for et bestemt spill, og begynn å hive bøkene på jakt etter den beste linjen som mulig.

På denne måten begrenser du mengden penger du risikerer i hvert spill.

Hvordan Se College-spill

Hva dette betyr er at du kanskje vil vurdere å bli ekspert på noen av de mindre fotballkonferansene. Hvorfor sliter Florida og Texas i møte med store forventninger? Hvis du var sportsbook-eier, hvor ville du fordele de smarteste og skarpeste menneskene og de beste ressursene dine? Slik ser det i hvert fall ut hvis du bare lager en enkelt innsats. Du kan se dette i statistikken min mot andre handikapere. ET, etterfulgt av en kveldsmeny omtrent klokka 7. Når mange mennesker satser på sporten, gjør de imidlertid enkle feil som koster dem penger og gjør det som skal være en veldig lønnsom innsats. De prøver å sette en linje som vil få lik handling fra begge sider.

Noen ganger en te. Predictor archive for golf betting system, selvfølgelig ligner dette på andre typer sportsspill. Det er vanligvis det mest beskyttede trinnet, og det er det vi tar vare på for deg her i dag. Den neste tabellen viser forventede verdier for 7.

Hvis de gjør det, vinner du.

Vi Er Her For å Hjelpe Deg 24/7

Jeg følger hver eneste sports sportsforfatter for hvert lag når det gjelder artiklene hans, tar daglig fra praksis som fører til et spill, og følger deres sosiale medier også. Dataene antyder absolutt å vente til uke 4 for å virkelig komme i gang med handlingen, men det har vært lønnsomt på lang sikt i både uke 2 og uke 3. Vi prøver å kontinuerlig oppdatere denne listen slik at vi kan gi deg de nyeste nettstedene og de beste tilgjengelige tilbudene, men vi kan ikke se gjennom alle nettstedene i markedet. 5 (-125o hos MyBookie) Miami (FL) - 8. De fleste har en tendens til å velge NFL når de satser på fotball. Dette betyr at en av de aller beste college-fotballstrategiene er å aldri undervurdere kraften til verten. Det enkle faktum er at de alle er forskjellige, og bare ved å prøve dem ut selv kan du virkelig finne de som passer dine personlige preferanser.

Punktoppslag

Når du er ferdig med å lese og studere denne veiledningen, vil du ha en klar retning på hva du trenger å forske på og hvordan du kan finne høyverdige sportsspill på college fotball. Så når du tror at et lag som er en underdog kommer til å overgå forventningene mot et lag, så ta "over". Et annet college-fotballspillsystem innebærer å se på de populære Sagarin-ratingene og styrken på timeplanen. La oss si at bookmakere setter en over/under på 32 poeng for Sentinels and Ducks.

Publikum elsker å satse kritt. Det er hva han skal gjøre i år. Denne artikkelen fungerer som en god påminnelse og bør leses av både nybegynneren og proffsportøren.

Hva er over/under i college fotball? 8 prosent av tiden, en 668-555-21 (54. )”Det øverste tallet er poengspredningen satt av bookmakere, som er Arkansas -25. Nå som du har verktøyene, er det opp til deg å legge ned arbeidet med å gjøre riktig forskning og finne vinnere.